., În PSD s au luat primele măsuri dupa alegerile locale. Marian Oprișan i a lăsat pe vrânceni tranzitoriu pe mâna lui Marcel Ciolacu. Doina Federovici a înlocuit o  în fruntea Organizației de Femei pe Viorica Dăncilă, după ce a câștigat președinția Consiliului Județean Botoșani. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, este președintele Ligii aleșilor locali, în locul lui Decebal Făgădău, demisionat după eșecul la Primăria Constanța. La conducerea PSD Giurgiu, Marian Miina este președinte interimar. Schimbările nu se  opresc aici. Săptămâna viitoare conducerea centrală va analiza cu fiecare organizație separat rezultatele și va lua măsuri în perspectiva alegerilor generale.
PSD va începe să și prezinte programul de guvernare și se pregătește de alegeri. Listele pentru parlamentare nu vor cuprinde traseisti sau persoane certate cu legea..
Dar reprezentanții PSD se tem că “gestionarea dezastruoasă” a epidemiei de către Guvernul Orban ar putea duce în cele din urmă la amânarea alegerilor, ceea ce PSD nu dorește, afirmă Marcel Ciolacu. Președintele PSD face întocmai ce a promis. Și  a asumat un rezultat și cere tuturor social democraților să se auto evalueze. Cu alte cuvinte, sunt așteptate și alte retrageri.
Ceea ce este cert este determinarea PSD de a întra în competiție pe cont propriu și partidul lui Ciolacu, trecut prin botezul focului la locale, a denunțat orice angajament referitor la alianțe și s a dezis de înțelegerea dintre Viorica Dăncilă și generalul Gabriel Oprea, din campania prezidențială.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentGabriela Firea spune despre Nicușor Dan că e un pericol public. „Atât despre respectarea legii!”
Articolul următorVictor Ponta falimenta presa și și finanța prietenii politici din fotbal cu banii românilor