Aşa cum RealitateadinPSD.net a anunţat deja, Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, şi-a lansat partidul la apă. El se cheamă Partidul Bucureşti 2020. 

”Trădătorul”, nenominalizat de Gabriela Firea, a spus la conferinţa de presă de lansare a formaţiunii că principalul motiv al plecării din PSD este că nu s-a mai regăsit. “Locul meu nu mai poate fi într-o formaţiune politică a cărei reformare rămâne un deziderat perpetuu”, a declarat la finalul reuniunii cu presa. 

“În ciuda interesului manifestat de aproape toate formatiunile politice din acest moment, am considerat ca este momentul acum sa propun locuitorilor Capitalei o schimbare de paradigmă politică,” a mai spus el. 

L-a avut alături pe Mihai Sturzu, un apropiat al lui Victor Ponta, fost lider TSD, ulterior preşedinte Pro România Braşov. 
A aruncat săgeţi şi către naşa copilului său, spunând că nu mai merge treaba cu răscolind emoţiile oamenilor, că e necesară o politică specifică pentru Bucureşti.

Conform aprecierilor sale, partidele mari sunt greoaie, anchilozate, greu de adaptat contextelor locale. 

I-a spus reporterului Ştiripesurse.ro că el nu mai vrea să decidă Vrancea, Bacăul, Teleormanul de ce are nevoie Bucureştiul.  

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mohammad Murad, libanezul care a acaparat litoralul. Primul shaormar al țării a pus ochii pe Primăria Constanța
Articolul următorMarian Oprişan a semnat azi Certificatul de Urbanism pentru porțiunea autostrăzii A7 Buzău-Focșani