Este titlul unui film englez superb din anii ‘60 care m-a inspirat pentru titlul întrebării.
LA FEL DE MULT AM FOST INSPIRAT DE FOTOGRAFIA CU LUDOVIC ORBÁN,IZOLAT DE”COLEGII” DE PARTID,SINGUR IN PRIMUL RÂND LA O CONFERINȚA JUDEȚEANA!
Am fost tentat sa scriu ca rar am mai văzut ceva atât de penibil,apoi mi-am dat seama ca de fapt nu am văzut niciodata,deși am văzut multe.
ORBÁN,LIBERAL POST DECEMBRIST,30 DE ANI CU BUNE ȘI CU RELE DAR LIBERAL,RĂMAS SINGUR INTR-O MASA DE VENETICI AHTIATI DUPĂ O PUTERE VREMELNICĂ,CALCATOARE DE PRINCIPII!
Intr-o discuție,un prieten liberal,cinic,îmi spunea:”culege ce a semănat!”
NU SUNT LIBERAL DAR MA ÎNTRISTEAZĂ ȘI CHIAR MA ÎNGRIJOREAZĂ DISOLUȚIA LIBERALISMULUI PE SCENA POLITICA,POATE UN ECHILIBRU NECESAR!
Ce o sa devină PNL,Dumnezeu știe,un melange,sau poate un cupaj ca la vinuri,care băut uneori mai mult amețește după care se lasă cu mahmureala.
DIN PACATE,IN POLITICA ROMÂNEASCĂ NU ESTE UN CAZ SINGULAR,AU TRECUT PRIN ASTA ILIESCU,NASTASE,GEOANA,PONTA,DRAGNEA,ANTONESCU ȘI BASESCU!
Oameni inteligenți,cu experiența politica dar care deși cunoșteau experiențe anterioare,au preferat sa fie înconjurați de oportuniști care când i-au simțit slabi,au trădat.
CONȘTIENTIZEAZĂ SAU NU,LIDERII POLITICI SUNT NIȘTE ALERGĂTORI SINGURI DE CURSA LUNGA!

Fotografia cu Ludovic Orbán,izolat,trista,cu așa ziși “colegi” in spate,colegi cu funcții administrative dobândite politic,POATE FI MATERIAL DIDACTIC PENTRU LIDERII POLITICI!
ȘI PENTRU NOI ESTE UN SEMNAL,DACĂ NU AU EMPATIE PENTRU COLEGUL!LIDERUL LOR DE PARTID,CUM NAIBA SA EMPATIZEZE CU POPORUL PE CARE PRETIND CA ÎL REPREZINTĂ?
SANATATE!

Articolul precedentRăsturnare de situație în criza gunoaielor din Sectorul 1! Finanțele au sesizat Parchetul General – bunurile lui Bogdan Adimi, puse sub SECHESTRU
Articolul următorDaniel Băluță l-a învins în instanță pe Cătălin Tolontan