Nu ma refer la circul propriu-zis,cu animale și animăluțe chinuite prin dresaj și mulți,mulți clovni.
EXISTA ȘI UN CIRC AL VIEȚII LA CARE SUNTEM PARTE,CU ANIMALE ȘI ANIMĂLUȚE ȘI MULȚI,MULȚI CLOVNI!
Incerc sa privesc cât mai detașat la manejul circului vieții unde se produc unii și firesc încep cu circul mioritic.
KLAUS IOHANNIS,un președinte…inalt.
Cineva,unii,i-au inoculat speranța ca ar putea fi următorul Secretar General al NATO.
IN ACEST SENS,IOHANNIS NU MAI DA MEDITAȚII CI LE PRIMEȘTE FĂCÂND REZUMATE DUPĂ FILMUL”UN POD PREA ÎNDEPĂRTAT” ȘI CA VARIANTA B,DUPĂ”DOMNULUI PROFESOR CU DRAGOSTE”,PE CARE UNII COLABORATORI MAI VECHI VOR SA-L DEDICE DOMNIEI SALE!
ALINA GORGHIU,președinta Senatului,se roagă sa treacă peste interimat și dacă Iohannis trece “Podul îndepărtat”,in 2023 sa fie măcar 2-3 luni președinte.
ABIA ATUNCI CVul DOAMNEI AR FI COMPLET!
CODRUTA KOVESI,pare sa-și cunoască limitele și ar dori sa rămână in zona juridică,la Bruxelles,asta dacă nu cumva”MAICA URSULA” nu a călcat pe bec.
ASTA NU ÎNSEAMNĂ CA NU ARE VISE CU IOANA D’ARC,DAR ÎNTRE O FUNCȚIE SUPREMA IN STAT ȘI EXCOMUNICARE ȘI ARDERE PE RUG,ÎNCĂ OSCILEAZĂ!
MIRCEA GEOANA,încă lăcrimează când vizionează vechile desene animate cu Mihaela și se jura ca nu o sa mai meargă la SPA și nici nu o sa mai primească ceasuri cadou.
ASTA NU-L ÎMPIEDICA SA-ȘI CAUTE O GAZDA,UN CUIB,PRECUM CUCUL CA SA AJUNGĂ PREZIDENȚIABIL!
La circ avem și vedete internaționale.
BIDEN,președintele SUA,este oficial,are Covid 19.
PANICA NU ESTE MAJORA,COVIDUL SE TRATEAZĂ!
PUTIN,un oficial CIA a spulberat toate speranțele și a spus ca Putin este sanatos,in ciuda”specialiștilor” care au analizat și clipitul acestuia,bine ca Lombrosso a murit demult.
CONCLUZIE,PUTIN ESTE SANATOS…TUN,…OBUZIER SAU…RACHETA!
SPECTATORI SAU PARTICIPANȚI LA CIRCUL VIEȚII,UCIDEȚI FRICA ȘI TRISTEȚEA,CÂNTAȚI ȘI DANSAȚI PE”BUN E VINUL GHIURGHIULIU” ȘI PE
“DE-AS MAI DUCE-O PAN LA….PRIMAVARA”!
SANATATE!

Articolul precedentMarcel Ciolacu, susținere fermă pentru guvernele social democrate care au dus Finlanda și Suedia în NATO
Articolul următorMiron Mitrea, despre schimbările majore din UE produse din cauza războiului: Țările din Vest au un leadership foarte slab