Au trecut sărbătorile,după ne-am confruntat cu realitatea de zi cu zi care”surprinzător” ne-a surprins.
ROMANII DIN DIASPORA VENIȚI ACASA DE SARBATORI ȘI APOI PLECÂND IN ȚĂRILE UNDE MUNCESC,CU MAȘINILE TICSITE DE PRODUSE TRADIȚIONALE,AU FOST SURPRINȘI CA DE VARA TRECUTĂ NU S-A SCHIMBAT NIMIC IN VĂMI ȘI AU DECRETAT:”ASTA-I ROMANIA!”
Asta îmi aduce aminte de un prieten stabilit in Franța cu proprietăți in Spania,care in plin sezon turistic când veneau in Spania și el și soția aveau recipiente ca sa urineze,ca pe marginea drumului nu-și permiteau.
DUPĂ 6-7 ORE IN ACESTE CONDIȚII LA VAMA,PLĂTITORI DE TAXE ȘI IMPOZITE,NU I-AM AUZIT SA-ȘI BLAMEZE TARA ADOPTIVA ȘI PE CEA UNDE AVEAU PROPIETATI,SURPRINZĂTOR NU?
România este țara in care niște băutori Fruntași,unul irlandez altul francez,confunda Palatul Parlamentului și Muzeul Național de Arta cu hoteluri și pubburi.
UN SEMNAL DE ALARMA PENTRU INSTITUȚIILE STATULUI ȘI,DE CE NU,PENTRU ARHITECȚI!
Un amic îmi spune ca este fan AUR pentru ca sunt patrioți.
SA FIE CLAR,ACCEPT TOATE OPȚIUNILE POLITICE DAR MA ÎNTREB,NOI CEILALȚI CE SUNTEM,ADMIRATORI AI PATRIOTILOR,PATRIOȚI IN FORMARE SAU IN AȘTEPTARE?
Surprinzător este ca după 31 de ani de democrație,suntem dispuși sa facem experimente cu viitorul nostru,dezamăgiți de încercările anterioare,spectatori in gradene Așteptându-L pe Mesia sau un patriot sa ne salveze.
Un parlamentar,cică PNL,vrea excluderea AUR din politica și nu comentez numărul de neuroni din posesie,cert este ca Gheorghe Simion este fericit.
MERGÂND LA MUNTE ȘI LA ÎNTOARCERE,SUNTEM SURPRINȘI DE AGLOMERAȚIE,DUPĂ PÂRTII PLINE,RESTAURANTE,PISCINE PLINE CU HORE ȘI SPUMA SUNTEM SURPRINȘI,VACCINAȚI SAU NU,DE VALUL 5!
ȘI CÂTE SURPRIZE NE MAI AȘTEAPTĂ!
SANATATE!

Articolul precedentPSD vrea ședință în Coaliție pe tema energiei
Articolul următorExplicația ieșirii dure a lui Marcel Ciolacu împotriva PNL