Nu,nu am sa ma refer la CFR deși tentatia este mare.
Exista o oarecare asemănare,o cale ferată,doua linii paralele CARE NU SE ÎNTÂLNESC,SPERANȚA ȘI REALITATEA,CU O GARA LA CAPAT!
Gara noastra România cu peroane de pe care mulți conaționali urca in trenurile sperantei spre alte zări,nu scârbiți de țara doar pentru o viata mai buna.
NU GASESC O VIATA MAI BUNA ACOLO DEPARTE,POATE UN VENIT MAI BUN DIN CARE,LUINDU-ȘI DE LA GURA SA TRIMITĂ O PARTE ACASA!
Ma refer la cei care muncesc cinstit,ei nu vor povesti niciodata cât de mult muncesc,cât este impozitul pe salariu,ca nu au pauze pentru fumat și ca nu pot vorbi la mobil in timpul programului,ca nu fac paranghelii și se culca la ora 21 pentru a da randament maxim a doua zi la munca.
Nu vor povesti niciodata ce înseamnă”dictatura legii”care ii determina sa nu încalce regulile de circulație și conviețuire.
POATE AR TREBUI SA VORBEASCĂ,SA AUDĂ ȘI ASISTAȚII DE ACASA CARE URLA”VREM O ȚARA CA AFARA”!
In gara noastra România,majoritatea sta cantonată in sălile de așteptare,așteptând un tren cu speranțe neîmplinite,uitând ca NU POATE EXISTA DESTINATAR FĂRĂ EXPEDITOR!
Și uite așa,neexpediind nimic,asteptam sa primim colete cu speranțe împlinite,o clasa politica integra și demnă,un Messia continuator al marilor conducători din istorie care sa ne asigure o viata mai buna.
IN SĂLILE DE AȘTEPTARE NE OMORAM TIMPUL CU TOT FELUL DE EXPERIMENTE POLITICE,CU MULTĂ CATERINCA,CU MULTE PARERI ȘI FĂRĂ IMPLICARE!
Parca este mai bine acasa,ajutoare sociale,fumam când vrea pana noastra,de vorbit și jucat pe mobil nu mai vorbesc,conducem haotic fără reguli apoi înjuram infrastructura.
IN GARA ROMÂNIA,COLETARIA O SA ADUCĂ SIGUR CEVA,O TOAMNA SI O IARNA GRELE ȘI ATUNCI”GREERII”ȘI”FURNICILE”ÎȘI VOR AMINTI DE BALADA LUI TOPÂRCEANU!
SANATATE!

Articolul precedentProiectul Chișinău al lui Marcel Ciolacu, un proiect cu bătaie lungă pe toate fronturile
Articolul următorMiron Mitrea: vânătoarea evazionistilor, o lansare politică