M-am inspirat in titlu din romanul lui Tolstoi,apoi mi-am reamintit de lupta de la Borodino,cu francezii conduși de Napoleon și rușii de către Kutuzov.
M-AM FERIT PANA ACUM SA COMENTEZ”IMINENTUL” CONFLICT DINTRE RUSIA ȘI UCRAINA,PREA MULȚI ILUȘTRII ANALISTI POLITICI ȘI MILITARI ȘI-AU DAT CU PAREREA!
Și totuși,după ce am aflat ca ministrul apărării,Vasile Dancu,este preocupat de spațiile de cazare a forțelor NATO,vin și foarte mulți,cam 8500 de soldați,am hotărât sa comentez.
SIGUR,DANCU S-A ÎNTÂLNIT INTEMPESTIV CU MINISTRUL APĂRĂRII DIN FRANȚA,DESFID ZVONURILE CA S-A DISCUTAT DESPRE CINE PRIMEȘTE CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA FREGATELOR!POATE LA MANA A DOUA ERA MAI SIMPLU!
M-a convins sa comentez și un”năstrușnic”parlamentar AUR,”năstrușnic” dar parlamentar,care a propus sa facem la frontiera de est un Șanț adânc de 4 m și lat de 8m și sa se reintroducă stagiul militar obligatoriu,3 luni și 6 luni in funcție de studii.
PĂSTRÂND REGISTRUL,COMPLETEZ CU IDEEA SA FIE CONCENTRAȚI CEI CU NUMELE DE MARCU,CA SA TRAGĂ IN…RUȘI CU ARCUL ȘI ANTON,CARE SA TOARNE…TOT ACOLO BETON!
Mai era o propunere pe o rețea de socializare,sa procedam ca Ștefan cel Mare,sa otrăvim fântânile,ca oricum in zona nu se bea apa.
ȘI UITE AȘA,CU REPORTERITE INTELIGENTE CARE ÎNTREABA PE STRADA DACĂ”VA SPERIE RĂZBOIUL”,ȘTIU OAMENI CARE FAC PROVIZII CU BANII RĂMAȘI DUPĂ PLATA FACTURILOR!
Parerea mea,de chibiț,in ciuda unor afirmații ferme ca războiul este iminent,EU CRED IN PACE,poate sunt mai optimist,fără sa dezvolt de ce,specialiștii și-au spus cuvântul.
Depinde dacă Putin și-a pregătit o ieșire onorabila.
AȘA CA SUNTEM MAI PREOCUPAȚI DE RĂZBOI,MAI PUTIN DE SCUMPIRI,DE FACTURI,DE PENSII ȘI COVID!
NE MAI PERTURBA CÂȚU CU DERAPAJELE LUI SAU GEORGE SIMION CU SEPIA CARE ARUNCA CERNEALA,DAR NOI,PRECUM ÎNSOȚITORII LUI SIMION SAU,PRECUM DRAGNEA CÂND GEOANA STRIGA”AM ÎNVINS MIHAELA DRAGOSTEA MEA”,RĂMÂNEM IMPASIBILI!
SANATATE!

Articolul precedentBogdan Despescu, despre ordonanța care prevede amenzi uriașe pentru conducătorii auto impulsivi: „Sunt pentru o mai bună disciplină în trafic”
Articolul următorPSD și noua garnitură