Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a criticat dur discursul din Parlament a lui Marcel Ciolacu. Acesta din urmă a spus că s-au pierdut doi ani din dezvoltarea României în timpul guvernării de dreapta. Ca replică, Rareș Bogdan a declarat că în 25 mai 2023, când PSD va nominaliza premierul, își va da demisia din forul european și se va întoarce pe un post de ministru.

„Pe un portofoliu pe care nu vi-l dezvălui acum, dar voi veni în guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganțele nu au ce să caute. De-a lungul timpului am văzut mulți lideri PSD, poate la rândul lor de bună credință, dar care au eșuat în aroganțe. Eu cred că nu are ce să caute orgoliul și aroganța într-o coaliție. Cred că trebuie să învățăm de la nemți, de la israelieni, de la italieni, de la belgieni și de la olandezi, cred că trebuie să punem interesul național al acestei țări înainte de orice aroganță. Noi nu vrem să umilim pe nimeni”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Articolul precedentPachetul social al PSD cuprinde: dublarea alocațiilor, creșterea salariului minim, a treisprezecea pensie
Articolul următorPSD are nevoie doar de 30 de parlamentari pentru a guverna împreună cu UDMR