Surprinzător nu ma refer la fostul ministru al mediului,Doina Pana,OTRĂVITĂ CU MERCUR DE NUMITA GENERIC”MAFIA LEMNULUI!
In ultimele zile s-au întâmplat tot felul de evenimente care ma fac sa cred ca sunt mai multe cafele otrăvite.
Ieri,cu complicitatea “surprinzătoare”a UDMR,in parlament SIIJ(secția de investigare a infracțiunilor din justiție)a fost desființată.
RĂZBOINIC,PSD CONTESTA LA CCR!
Tot ieri,la un post tv,polivalentul jurnalist,PNList,europarlamentar,Rareș Bogdan,intrebat ce părere are despre desființarea SIIJ Răspunde:”cei care acuzau parlamentarii de dreapta ca merg cu para la Bruxelles,acum fac la fel!!!!
După care scapa porumbelul și spune care a fost greseala capitala a SIIJ:”PUTINE DOSARE,S-AU AXAT PE ANCHETAREA LAUREI CODRUTA KOVESI!
Nimic despre avizul negativ al CSM,despre influențele și numirile politice din justiție.
DNA REÎNCĂRCAT!
Recomand domnului Rareș Bogdan sa verifice cafelele și lichidele băute.
Dan Barna(USR)ii transmite premierului Câțu sa facă ciocul mic pentru ca președintele Iohannis a decretat ca ministrul Voiculescu de la sanatate,trebuie susținut.
EXPRESSO FORTE DE LA PREȘEDINTE!
La Oradea,o doamna doctor a tratat și tratează cu succes peste 1000 de oameni.
TEMA DE GÂNDIRE,OAMENI SAU PACIENȚI?
O mulțime de personaje băutoarel de cafea,mai mult sau mai putin otrăvită,au sărit la DEMOLAREA totala a doamnei doctor CARE ȘI-A PERMIS SA NU RESPECTE PROCEDURILE,TRATÂND OAMENI NU PACIENȚI!
Un medic respectat motiva ca doamna doctor,nu prezintă un studiu științific pe eșantioane de pacienți,cam ca la vaccinuri nu?
AM O CAFEA,SA O BEAU SA NU O BEAU?
SANATATE!

Articolul precedentCulisele statului paralel | Cum au făcut avere frații Cristescu din marile tunuri date statului român – ce s-a ales de fabricile și uzinele timișorene
Articolul următorCozmin Gușă l-a visat pe Liviu Dragnea