După ce Robert Negoiţă a anunţat că se va prezenta sub sigla altui partid decât PSD la alegerile locale pentru Primăria sectorului 3, formaţiunea din care a evadat va avea candidat propriu. Asta potrivit purtătorului de cuvânt al partidului, Lucian Romaşcanu. 

“PSD va avea candidat propriu. (…) Trebuie organizaţia de Bucureşti a PSD să se mişte destul de repede, pentru că lucrurile sunt destul de avansate ca dată şi alegerile se apropie. Probabil că săptămâna viitoare, în două săptămâni, să avem numele pe care să vi-l spunem”, a declarat duminică Lucian Romaşcanu, potrivit Agerpres. 

El a mai spus că partidul i-a cerut lui Negoiță să-și dea demisia din PSD și să renunțe la postul de primar.

“Este o calitate incertă (calitatea de membru PSD – n.r.). Eu i-am adresat rugămintea de a acţiona până la capăt bărbăteşte, dacă are un nou proiect politic şi are atâtea cuvinte de reproş la adresa PSD, să-şi dea demisia, să părăsească poziţia de primar al Sectorului 3, să intre în competiţie de pe o poziţie pe care şi-o doreşte, aceea de membru al unui nou partid politic. El rămâne membru al PSD prin voinţă proprie, pentru a-şi păstra mandatul de la Sectorul 3, lucru pe care noi nu-l aprobăm, nu-l agreăm şi a existat un demers făcut de conducerea partidului către prefectul Capitalei pentru a sesiza ilegalitatea în care se află domnul Negoiţă”, a declarat Lucian Romaşcanu, duminică, într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

Articolul precedentLucian Romascanu anunță moțiunea de cenzura la mijlocul lunii august
Articolul următorMiron Mitrea ii recunoaște merite lui Klaus Iohannis în privința statului de drept