Fostul primar PSD Mihai Chirică a plecat la PNL împreună cu mai mulţi consilieri locali. Tot răul e spre bine, afirmă cei care au rămas fideli partidului social democrat.

“PSD Iaşi se curăţă încet-încet de oamenii fideli lui Mihai Chirica. Unii dintre reprezentanţii noştri au uitat că Mihai Chirica ne-a trădat şi s-a dus la liberali. Niciun membru PSD cu interese imobiliare nu se mai regăseşte pe lista de consilieri. Este o ruptură evidentă de trecut, iar alegătorii sper că vor sesiza acest lucru“, a afirmat preşedintele executiv al PSD Iaşi, deputatul Bogdan Cojocaru.

Liderul local al PSD susţine că social democraţii vor face surpriza la Iaşi în alegerile locale cu oamenii noi pe care-i promovează. 

“Avem în faţă o campanie care sperăm să se desfăşoare în condiţii civilizate. Vrem să facem o surpriză plăcută. Până acum domnul Chirica a fost obişnuit să alerge de unul singur, dar sper ca acum să iasă pe locul doi. Primarul vorbeşte de multe ori ca şi cum ar fi un inocent, ca şi cum ar fi intrat ieri în poltică. Este acelaşi care spunea despre fetele din diaspora că au ajuns să se prostitueze, despre tinerii noştri din străinătate că sunt sclavi şi aşa mai departe. Vrem să reconstruim oraşul şi să-l eliberăm de acea dezvoltare haotică a ultimilor ani“, a spus Cojocaru.

Europarlamentarul Tudor Ciuhodaru ar fi trebuit să fie candidatul PSD la Primăria Iaşi. Numai că supriză, organizaţia locală a desemnat-o pe  Camelia Gavrilă.Aceasta a avut trei mandate de consilier local, din partea PNL, între 2000 şi 2012, şi a fost viceprimar pentru câteva luni în 2008. În 2011, ea a renunţat la toate funcţiile de conducere pe care le deţinea în PNL, iar trei ani mai târziu Camelia Gavrilă a părăsit partidul ca să se înscrie în PSD. 

Articolul precedent100% TU DECIZI! Radu Mihail, senatorul care a lucrat pentru ruși
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 50. Infrastructura o ia de la 0