Am ezitat mult sa scriu întrebarea azi,mai ales in contextul evenimentelor actuale și a polarizării societății.
ȘI TOTUȘI SUNT MULTE INTREBARI ȘI PREA PUTINE RĂSPUNSURI!
O sa am adepți sau o sa-mi fac dușmani,chiar dacă aprecierile mele sunt greșite,ele reprezintă strict libertatea mea neîngrădită de exprimare.
1. IN RĂZBOI MOR DOAR MILITARII?
Sigur nu,vedem ce se întâmpla in UCRAINA sau ce s-a întâmplat in alte teatre de război.
OSTAȘII ȘTIU CE II AȘTEAPTĂ,MAMELE ȘI COPIII NU!
Undeva,niște cinici cu copii trimiși in tari străine sigure,vor spune ca sunt”VICTIME COLATERALE”,uitând ca pentru crime nu exista circumstanțe atenuante și nici prescriptie.
2. CINE NU MOARE IN RĂZBOI?
Nu mor cei care l-au declanșat,care stau la butoane și ne livrează lozinci gen democrație,libertate,denazificare,patriotism iar in spate au interese financiare enorme.
3. FRICA SAU PANICA?
Nu avem motive sa ne fie frica,suntem sub umbrela NATO.
Vice președintele SUA a făcut O VIZITA ISTORICĂ DE 5 ORE IN ROMÂNIA,ca dacă ERA EPOCALA DURA 10 ore!
Și noi și polonezii am primit cu evavlie afirmațiile de substanța:”RUSIA ESTE O ȚARA MARE CARE A ATACAT O ȚARA EUROPEANĂ MICA,UCRAINA”,sau”NATO VA APARA FIECARE CENTRIMETU DIN TERITORIUL UNEI TARI NATO!”
Ne bucurăm ca doamna Vice președinte cunoaște sistemul metric și speram ca in discuția cu președintele Iohannis au abordat subiecte mai profunde in beneficiul României.
Putin,pe lângă sancțiunile economice mai suferă o lovitura năucitoare,Administratia Biden a interzis importul de caviar,vodka și diamante din Rusia!!!
EU CRED CA PANICA ESTE MAI PERICULOASA DECÂT FRICA,FRICA POATE FI INDIVIDUALĂ,PANICA SE MANIFESTA IN MULȚIME ȘI SE PROPAGA!
Un sondaj ne spune ca ne temem mai mult de prețuri și foamete decât de război.
UNII STAU LA COADA LA BENZINA,UNII LA PASTILE CU IOD,UNII LA ULEI ȘI FAINA ALTII LA PAȘAPOARTE,FIECARE DUPĂ POSIBILITĂȚI FINANCIARE,FRICA SAU…PATRIOTISM!
4. CONDUCĂTORII II CUNOASTEM DAR OARE NE CUNOASTEM POPORUL?
SANATATE!

Articolul precedentRomânia are suficiente semințe
Articolul următorFratele lui Stănescu demisionează din conducerea ANRE