Consultantul politic, Miron Mitrea, vede presiuni uriașe în “Culisele Puterii” pentru menținerea lui Florin Cîțu la Palatul Victoria. Este vorba de amenințări, de șantaj și poate chiar de implicarea Justiției în jocul politic. Miron Mitrea a dat drept exemplu comentariul președintelui Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, la interviul lui Liviu Dragnea. “Nu vreau ca intrând în sarabanda amintirilor să-i prejudiciez libertatea din acest moment”, a declarat senatorul de Cluj într-un interviu pentru GoldFm. Declarație pe care Miron Mitrea o traduce drept o amenințare directă, un fel de” bă, dacă nu taci din gura te băgăm la loc în pușcărie”. În aceeași categorie de declarații – amenințări, consultantul politic trece și amenințarea președintelui nou ales al PNL, Florin Cîțu, la adresa lui Ludovic Orban privind explicațiile pe care trebuie să le dea în fața conducerii liberale legate de întreruperea parteneriatului cu Klaus Iohannis.
Paralele dintre amenințările voalate ale lui Vasile Dâncu și presiunea pusă de Florin Cîțu pe Ludovic Orban nu este deloc întâmplătoare. Presa a devoalat apropieri nebănuite dintre Klaus Iohannis și Vasile Dâncu și există informații că cel din urmă este veriga slabă prin care se încearcă anexarea PSD la proiectul Cîțu-premier de succes renăscut din propria cenușă.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMitrea anunță o săptămână de presiune și șantaj si crede în rezistența președintelui PSD
Articolul următorCulisele statului paralel | Dorin Iacob: Echipa lui Cîțu a câștigat distrugerea unui partid. Cineva și-a tras deoparte sigla PNL și a rejectat spiritul partidului