Dezbaterile pe baza Programului Național “România educată” provoacă și reacții adverse, decât cele dorite de președintele Iohannis, care după cinci ani a reușit să finalizeze lucrarea începută de colaboratorii săi.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu susține că, după doi ani de guvernare liberală, România nu este una educată ci una abandonată.

„Preşedintele Iohannis, trezit din adormire de scandalurile din PNL, ne-a servit ieri un nou exerciţiu de imagine. De mână cu Cîţu la Guvern şi ambalând iar eterna promisiune a unei noi Românii Educate, aceasta este imaginea crizei prezidenţiale de viziune şi soluţii concrete. Încearcă să acopere răsunătorul eşec al vaccinării şi gălăgia alegerilor interne din PNL. După mai bine de doi ani de guvernare liberală, realitatea nu ne arată, din păcate, o Românie educată, ci doar una abandonată.”, spune secretarul general al PSD.

Paul Stănescu mai evidențiază că abandonul școlar este în creștere, salariile profesorilor sunt înghețate și unele școli au fost închise. În același timp, alocațiile copiilor nu au fost majorate.

 

Articolul precedentPSD conduce și în sondajele firmelor de casă ale puterii
Articolul următorCodrin Ștefănescu urează succes “conducerii securistoide” a PSD