Unul dintre pacienții internați în spitalul Matei Balș din Capitală, în dimineața zilei de 29 ianuarie, susține că i-au dispărut bunurile, deși salonul în care se afla nu a fost afectat de flăcări. În plus, omul descrie care era atmosfera pană la momentul tragediei.

Fostul pacient era treaz în momentul în care, din salonul vecin, s-au auzit un bubuituri puternice. Langă el se afla un alt bolnav care suferea de Alzheimer. 

Gheorghe Trucan a povestit presei ce s-a întamplat în acea zi spune că pacientul cu Alzheimer era legat de pat și se plângea, permanent, cu voce tare, astfel că prefera să asculte radio, la telefonul mobil.
Spre zorii zilei, pacientul a povestit că a auzit două bubuituri puternice, iar în scurt timp salonul s-a umplut de fum. S-a speriat și în încercarea de a ieși din salon, telefonul mobil i-a căzut între pat și fereastră. A renunțat la aparat, reușind să-și ia doar portofelul, în care avea 1.500 de lei și acte personale, dar l-a pierdut și pe acesta.

A ieși pe balconul salonului și s-a gandit să sară, însă pompierii l-au găsit la timp.

Ajuns în siguranță într-o ambulanță, pacientul, care era dependent de oxigen, a fost transferat la Spitalul „Sf. Ioan”. Acesta a așteptat ca polițiștii să termine cercetarea la fața locului, pentru a-și recupera bunurile de la angajații Institutului „Matei Balș”. Anchetatorii i-au găsit portofelul, însă nici urmă de telefon. După două ore, spune el, telefonul a fost închis, deși avea baterie. Fostul pacient se gandește să depună plângere la Poliție, sau direct la parchet. 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentIa pastila SRS: Cîțu mână moartă! A stat în afara jocului
Articolul următorClotilde Armand își donează singură bani. Acte de caritate ciudate la Primăria Sector 1