Clotilde Armand apelează din nou la instanță, chemând-o în judecată pe celebra Oana Lovin după ce aceasta ar fi afectat imaginea actualului primar al Sectorului 1.

50 de mii de euro vrea Clotilde Armand de la Oana Lovin, după ce protestatara a apostrofat-o pe conturile sale de pe rețelele sociale.  

Oana Lovin a fost cea care i-a surprins pe cei de la USR în timp ce „vizitau” noaptea Biroul Electoral al Sectorului 1, cât și cea care i-a acuzat că aceștia au plecat cu saci plini cu buletine de vot. De asemenea, Lovin a reacționat în scandalul gunoaielor neridicate de Romprest.

Imagine

Împreună cu mai mulți cetățeni nemulțumiți de maldărele de gunoaie adunate pe stradă, Oana Lovin a protestat în fața primăriei. Ea a înșirat un covor de saci menajeri în fața intrării în sediul Primăriei Sector 1.

„Noi ne-am obișnuit cu ipocrizia. Doamna Clotilde a promis că va fi cea mai transparentă primăriei. De ce nu se strâng gunoaiele? Ei se ceartă pe comisioane și e vorba doar de texte. I-am pus doamne Clotilde un covor de saci menajeri, că nu merită un covor roșu”, spunea Oana Lovin.

 

Prin aceste manifestări ale Oanei Lovin, ea și-a atras atât simpatia, cât și antipatia publicului, însă a rămas un contestatar permanent al măsurilor USR impuse în administrația locală a Sectorului 1. Clotilde Armand dorește acum să o elimine pe Lovin din spațiul public, cerându-i o sumă uriașă pentru că i-a fost „afectată” imaginea, conform chemării în judecată.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentÎn căutare de azil politic. Victor Ponta intervine la Erdogan pentru oligarhul Plahotniuc
Articolul următorMesajul pentru Voiculescu care a stârnit râsete! „Nu aș vrea să îmi scape un citat biblic din Plângerile lui Ieremia”