Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, se află la protestul de duminică seara, din faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne. El este reprezentantul majorității familiilor victimelor de la Colectiv.

La acest miting s-au adunat sute de persoane și se scandează „DEMISIA!” atât pentru ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, cât și pentru alți lideri politicieni.

“În seara asta – şi mi-aş dori în fiecare seară – să mergem la ministere, să mergem peste tot unde se poate, pentru că trebuie să atragem atenţia. Din păcate, vedem oameni care interpretează politic. Aici nu e vorba de politică, este vorba de administraţie. Nu am speranţă că se va schimba ceva. Oamenii ăştia nu sunt în stare, sunt incapabili”, spunea Iancu.

Proteste au fost și în ziua tragediei de la Matei Blaș, unde și-au pierdut viața 7 pacienți, dar și sâmbătă. Pe grupurile de pe rețelele sociale se anunță ieșiri în stradă toată săptămâna viitoare.

 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentBomba zilei! Florin Bodog îl desconspiră pe Voiculescu: „Vrea să închidă o sută de spitale, printre care și Fundeni!”
Articolul următorFlorin Prunea, la „Realitatea Sportivă”: „Vasile Dâncu este cel mai puternic om din fotbalul românesc. Nu mișcă nimic fără el”