Joi, președintele României Klaus Iohannis a anunțat cu mândrie că vaccinarea prin drive-through este un real succes și că s-a efectuat câte un vaccin pe minut. Gabriela Firea a profitat de fala președintelui și a trimis săgeți usturătoare.

 

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a ironizat, joi, implicarea decidenţilor politici în campania de vaccinare din Piaţa Constituţiei.

“Testarea extinsă pe Arena Națională, pregătită de mine în condiții sigure, era ‘periculoasă’ pentru Orban! Si nimeni nu-l contrazicea! Vaccinarea în stradă e bună! E cool! E şi girată politic!”, a scris fostul primar general pe Facebook.

Iohannis promite mai multe centre de vaccinare în stradă:

“Bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare, e foarte îmbucurător. Acest centru este un succes şi vor apărea cât mai multe de acest tip.

La aceste centre se poate prezenta oricine, inclusiv cine e rezident la noi, inclusiv români din Diaspora. Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză.

Vaccinarea e singura cale de ieşire din pandemie şi îi încurajez pe toţi românii să se vaccineze, e o nouă fază a campaniei, unde nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație, se poate merge la vaccinare cum se întâmplă la acest centru drive-through”, a spus, joi, președintele Klaus Iohannis.

Articolul precedentRevoltător. Ministrul „ZERO” a reușit să facă un plan pentru 29 de miliarde euro, din 40
Articolul următorBreaking news. Medicii de la Foișor spun adevărul: „Spitalul e gol!”