Este titlul unei comedii americane spumoase,din pacate trăim o drama nu o comedie.
IN UCRAINA RĂZBOIUL ESTE IN TOI,COLOANA MORȚII CU BLINDATE RUSEȘTI PE 64 KM INAINTEZA PAS CU PAS SPRE KIEV DE CÂTEVA ZILE,PESTE 24 DE ORE CENTRALĂ ATOMICA DE LA CERNOBAL O SA ELIBEREZE RADIAȚII IN TOATĂ EUROPA ȘI SA NU UITAM CA RUȘII AU MAI OCUPAT CÂTEVA CENTRALE NUCLEARE!
Președintele Ucrainei este supărat pe NATO,a jucat”PĂCĂLICI” și a pierdut.
ROMÂNIA ESTE MEREU SURPRINZĂTOARE,SAU POATE NU!
Ce bine ca avem premier cu grad de general,pe 08 Martie a ordonat ridicarea restricțiilor și pe 09 Martie virusul Covid a executat pe loc repaos.
A APĂRUT PERICOLUL UNUI RĂZBOI NUCLEAR,ROMANII”INSTRUIȚI” ȘI”AVIZAȚI”AU GOLIT FARMACIILE DE MEDICAMENTE CU IOD,INSUFICIENTE FATA DE CERERE,DAR GENERALUL PRIM MINISTRU NE-A LINISTIT,SA NU INTRAM IN PANICA CA A DISPUS FABRICAREA DE MEDICAMENTE SUFICIENTE!!!
Apoi,ministrul apărării,un fel de soldat Svejk propune o… stare de criza!!!,o lecție de democrație a la….sociolog,după care a lăsat-o mai moale.
DUPĂ COZILE LA FARMACII,ROMANII FAC COZI LA PAȘAPOARTE,DACĂ ESTE CAZUL SA PLECE URGENT SPRE ALTE ZĂRI,SIGUR CU EXCEPȚIA CELOR 26% CARE RĂMÂN SA APERE ȚĂRIȘOARA,MAI PATRIOȚI DEȘI NU CRED CA SUNT TOȚI DE LA…AUR!
La tv,un pluton de specialiști analizează fotografii cu Putin și ne spun ce boli cronice și psihice are acesta ca sa știm la ce sa ne asteptam.
NICI NU REALIZAM CE NOROCOSI SUNTEM,PUTEM APELA ORICAND LA ACEȘTI SPECIALIȘTI SA NE LUMINEZE CUM STAM CU PRIMII OAMENI IN STAT ȘI ALTE PERSONALITĂȚI POLITICE!
Ieri,isterie la benzinării,doamne ferește de o criza alimentara anunțată,o sa fie linșaj.
TRĂIM INTR-O LUME NEBUNA,INVARTITI ȘI AMEȚIȚI INTR-UN MONTAGNE RUSSE PROPIETATEA UNORA,DAR NOI AM CUMPĂRAT BILETELE ȘI AM URCAT!
SANATATE!

Articolul precedentPrimarul Daniel Băluță avertizează: Atenție! 31 martie, ultima zi de plată pentru taxa de parcare!
Articolul următorȘeful ANPC: Vom confisca veniturile obținute din vânzarea carburanților la prețuri majorate artificial