Vladimir Putin poate declanșa războiul nuclear. Dar în prima secundă când apasă butonul nuclear poporul rus va dispare! Este avertismentul – amenințare cu care consultantul politic, Miron Mitrea a, reacționat la gestul președintelui rus de a plimba valiză nucleara la funeraliile prietenului său, Vladimir Jirinovski. Astfel, invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus indică reacția optimă aa lumii civilizate la provocările periculoase ale liderului de la Kremlin. Declanșarea războiului nuclear este o agresiune nu doar împotriva Occidentului, ci și împotriva propriului popor, împotriva Rusiei, a Bielorusiei, a întregii lumi. 
Pe de alta parte, Miron Mitrea a criticat în termeni acizi gestul: 
“Vladimir Putin își arată mușchii ca bombardierii din cartiere. Mușchii, tatuajele și a întrat în Ucraina cu ceafa lui mare și a dat ca râma în piatră. Evident, ceea ce se întâmplă în Ucraina este ca armata rusă a fost învinsă”. Miron Mitrea a atentionat că” un război este oriunde o grozăvie” și situația ne arată că el este posibil chiar și în Europa, ferită de asemenea orori în ultimii 75 de ani.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentEmmanuel Macron şi Marine Le Pen s-au clasat pe primele două locuri ale primului tur al prezidenţialelor în Franța
Articolul următorMiron Mitrea: cu războiul la ușă, România trebuie să aloce 2,5% din PIB pentru Apărare!