N as paria pe Cîțu! Este avertismentul consultantului politic, Miron Mitrea, care nu exclude posibilitatea ca Ludovic Orban să redevină numărul 1 la Palatul Victoria. În emisiunea Culisele Puterii de la Realitatea Plus, Miron Mitrea a explicat că negocierile conduse de președintele, Klaus Iohannis, prefigurează în mod clar o majoritate de dreapta. Mai mult, potrivit invitatului permanent al emisiunii Culisele Puterii, PSD este singurul partid de stânga, iar AUR, partid conservator, se situează tot pe dreapta eșicherului politic. Miron Mitrea le atrage atenția celor de la AUR că vor avea parlamentarii vânați pentru configurarea majorităților și vor da, astfel, testul soliditătii politice, a rezistenței convingerilor în fața “cașcavalul”. In mod cert, PNL va da primul ministru. 
Concluzia analistului politic este este că premierul va fi fie Ludovic Orban, fie Florin Cîțu,, dar Miron Mitrea mizează mai degrabă pe președintele PNL care “a putut să și identifice dușmanii politici”, în momentul de aparentă vulnerabilitate. “Nu cred că i a vulnerabilizat pe liberali demisia lui Ludovic Orban. În prima fază, am fost surprins, acum, văzând cum merg lucrurile, cred că a fost o mișcare inteligentă a lui Ludovic. I a păcălit pe mulți, chiar și din partid. Au scos capul mulți neprietwni (…) I am văzut 24 de h pe televiziuni și astăzi au dispărut. Au întrat în capcana și asta mă face să cred că ori va fi domnul Cîțu prim ministru, ori ne intoarcem la Orban dacă lucrurile se complică. Are mai multa experiență politică,”, i a declarat Miron Mitrea Marinelei Mititelu de la Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCulisele statului paralel | Mafia gunoaielor din Sectorul 1. Un administrator ROMPREST face dezvăluiri din interiorul companiei – VIDEO
Articolul următorMiron Mitrea vede sabotarea lui Ludovic Orban în unele organizații PNL