Direcția României cu noul guvern este necunoscută, iar Nicole Ciucă este cel mai discret premier.
 Consultantul politic, Miron Mitrea, atrage atenția că, în afara de câteva măsuri de interes pentru populație, nu se cunosc liniile mari, direcțiile strategice ale echipei Ciucă. “Nu avem cum să știm pentru că există un partid care are un program de guvernare, PSD, nu știm ce program de guvernare are PNL, pentru că nu are și nu știm despre ce PNL vorbim, și mai este UDMR. Nu există declarații ale viitorului premier privind direcția în care vrea sa ducă economia României. Nicolae Ciucă este politicianul cel mai discret. Nu ne-a spus nimic. Nici unde vrea sa ducă economia, nici unde vrea să ducă Justiția, nimic. Va fi o surpriză mare pentru noi când vom vedea marți programul de guvernare și încotro ne ducem. Știu doar unii dintre miniștri încotro ne duce”, a declarat
Invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus. 
Miron Mitrea dă 6 luni durata de viață a noii echipe guvernamentale și consideră că este greu de spus acum cine este și ce va face PNL. “Echipa câștigătoare a plecat după cafea și e trimisă să cumpere semințe”, a semnalat Miron Mitrea. El este de părere că Rareș Bogdan a reușit să se facă de râs complet cu strigătul de disperare auzit dincolo de ușile sălii de negociere: “Marcel, nu ne omorâ!”.
Se va declanșa “furia galbenă” după ce s-a văzut că Florin Cîțu a fost doar “o umbrela de vreme rea” care și – a pierdut valoarea de utilizare. PSD are controlul economiei prin ministerele pe care le- a primit cu scopul de a-l scăpa pe președintele, Klaus Iohannis, de suspendare.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCULISELE PUTERII | Miron Mitrea: „Statul paralel a rămas. În spatele negocierilor este un alt război”
Articolul următorZi CRUCIALĂ pe scena politică: Klaus Iohannis desemnează PREMIERUL, deși partidele nu au stabilit un nume