O rudă a clanului Duduienilor a intrat în PNL sector 4 şi a primit un loc în consiliul de administrație al Romfilatelia. Liberalul Silviu Mototolea este vărul văduvei lui Emi Pian, al cărei nume de familie a fost preluat de la fostul lider interlop, asasinat de curând, relatează gandul.info.

Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni încă de acum ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorit cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul cel mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian. Ulterior, Emi a preluat numele de familie al soției sale din cauza problemelor pe care le avea în străinătate.

Silviu Mototolea este nepotul lui Marin Mototolea, primar al comunei giurgiuvene Valea Dragului. Şi acesta s-a certat cu legea. A fost reținut recent de procurorii DNA într-un dosar cunoscut în presă sub numele de „Mită la Serviciul Parmise Giurgiu”, alături de șeful instituției, Dumitru Văduva.

Ruda duduienilor a fost numită, la data se 27 ianurie, anul acesta, membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia. 

Silviu Mototolea apare și pe pagina de Facebook a PNL Sector 4, într-o imagine de la o acțiune electorală din 6 iulie 2020.

Era alături de Simona Spătaru, luptătoare vajnică a dreptății și corectitudinii, candidata susținută de USR-PNL la Primăria sectorului 4. Potrivit sondajelor din sectorul 4, avocata venită dintr-un judeţ din Moldova va avea o minimă șansă la alegerile din 27 septembrie.

Articolul precedentBătălia pentru Mangalia: fostul primarul pus să măture Primăria vrea să-şi ia revanşa. În scenă intră candidatul statului nevăzut
Articolul următorÎn așteptarea votului, PSD își prezintă programul de guvernare