Bătălie electorală în toată regula la Mangalia. Candidatul “statului nevăzut,” Mohammad Murad, preşedinteleFederaţiei Patronatelor din Turism, a fost denunţat de un alegător că distribuie cadouri în pungi cu numele său. Acum are dosar penal pentru mită electorală.

Din partea alianţei PSD-ALDE-PNŢCD candidează fostul primar ţărănist Zamfir Iorguş, pus de către actualul primar să măture scările primăriei, după ce a fost condamnat pe fond pentru neexecutarea lucrărilor pentru oborul localităţii, deşi s-au alocat 150.000 de euro din bugetul primăriei. 

Denunţătorul său Radu Cristian, primarul liberal al Mangaliei, a sperat că-l bagă la zdub. Fostul primar se rejudecă la Curtea de Apel. Nu are o sentinţă definitivă. 

Bătălia electorală de la Mangalia se dă între candidatul statului paralel, primarul liberal Radu Cristian şi fostul edil Zamfir Iorguş.

A venit rândul lui Iorguş să-l dea în primire pe primarul Radu. A trimis publicaţiei Flux24.ro o hotărâre de consiliu local prin care se acorda subvenţii de hrană pensionarilor cu venituri sub 1.300 de lei, în valoare de 40 de lei. 

A pus pe cineva să urmărească parcursul cadourilor. Din maşina tatălul actualului primar se distribuiau pungile cu alimente, pe care era inscripţionată Primăria Mangaliei. 

Pachetul conţinea: 1 kg de făină de cozonac, 1 kg de orez, 1 litru de ulei,  1kg de mălai extra, o pastă de tomate şi un pui. Iorguş a trimis redacţiei bonul fiscal al acestora, care nu depăşea 28 de lei, dacă ar fi fost cumpărate de la Penny.  

Articolul precedentMihai Tudose, despre candidatul PNL Boboc la CJ Brăila: ştiţi bancul cu răţuşca cea urâtă?
Articolul următorMembru al clanului Duduienilor face campanie PNL în sectorul 4