După ce un senator liberal a făcut public diagnosticul de COVID-19 al lui Costel Mândrilă, directorul Spitalului Județean ”Sfântul Pantelimon” Focșani, faptă prevăzută şi sancţionată de Codul Penal, Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a anunţat că-i va face plângere penală. De asemenea şi reprezentantului Biroului de Presă care a transmis insulte şi calomnii.

”Bărbații” politici din PNL Vrancea se ascund în spatele Biroului de Presă și din această postură au săvârșit astăzi mai multe infracțiuni și ticăloșenii.

Călcând în picioare legislația privind secretul medical, un senator PNL a comis o infracțiune când a dat publicității faptul că directorul Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” din Focșani a fost diagnosticat pozitiv COVID-19. O infracțiune pentru care sper că va răspunde penal, așa cum ar fi normal într-un stat de drept, spune Marian Oprişan, într-un comunicat de presă.

Preşedintele CJ Vrancea mai susţine că senatorul PNL i-a cerut demisia şi după infectare, directorului Spitalului, aflat în subordinea Ministerului Sănătăţii.

Marian Oprişan aminteşte că în toamnă a cerut ca spitalul să fie trecut în subordinea Consiliului Judeţean, iar guvernanţii nu au vrut.

Prin bugetul de stat, ar fi trebuit să i se aloce unităţii sanitare 5 milioane de lei. Nu i-a mai primit. A plătit în schimb Consiliul Judeţean.

“Mai nou, am văzut că liberalii se declară un fel de fecioare neprihănite, ofensate că îi fac ticăloși. Domnișoarelor de pension, nu uitați că dumneavoastră ați lansat sloganul ”Muie PSD”, slogan rostit public, cu toată gura, de liderul dvs, Ludovic Orban la un miting electoral.

Eu nu umblu cu golănisme de genul acesta pentru că nu mă asociez cu toți interlopii, așa cum o faceți voi, dar nu ezit să vă spun că sunteți niște ticăloși, niște oameni fără suflet și fără minte, ghidați doar de interese meschine! Pentru toate aceste lucruri, eu nu vă judec! O vor face cetățenii atunci când vor avea ocazia.

Eu vă voi face plângeri penale. Voi face o plângere penală la Parchetul Județean Vrancea împotriva celor care au întocmit comunicatul de presă al PNL Vrancea și o plângere la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție împotriva senatorului care astăzi a lansat numai acuzații false împotriva mea. Liberalii vor da socoteală pentru toate acuzațiile nefondate, nu am nici un dubiu!

În final le transmit cetățenilor următorul mesaj: ”Nu vă fie frică, liberalii pică!” – încheie Marian Oprişan.

Articolul precedentEXCLUSIV. Familia Sorinei Pintea spune de ce aceasta și-a retras demisia
Articolul următorURZICI SAU…SPARANGHEL?