Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, încearcă să reconecteze partidul la cercurile de decizie europene după derapajele lui Liviu Dragnea, care adusese PSD în pragul excluderii din rândul socialiștilor europeni.

Astfel, Ciolacu va face luni o vizită de lucru la Bruxelles, unde se va întâlni cu Serghei Stanișev, președintele Partidului Socialiştilor Europeni, domnul Frans Timmermans, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, responsabil cu Pactul Ecologic European, și cu David Maria Sassoli, președintele Parlamentului European, potrivit unui comunicat al PSD.

„Îmi doresc și cred că este o necesitate ca PSD să își recâștige dimensiunea sa de partid european. Trebuie să ne reconectăm la Europa. Este nevoie să reluăm dialogul și să consolidăm relația cu prietenii și cu partenerii din familia noastră europeană. Acesta este drumul PSD, acesta este drumul României! PSD trebuie să revină la masa dialogului european și să nu ne mai întoarcem la atitudini închise, neconstructive și fără finalitate”, a declarat Ciolacu.

Articolul următorCîțu, nou atac la PSD: „Să vă aduc aminte cum arăta România înainte să o distrugă Dragnea”