Cu doar o zi înainte să înceapă audierile miniștrilor în comisiile parlamentare, Florin Cîțu iese din nou la atac. De data aceasta le aduce aminte românilor, printr-o postare pe Facebook, „cum arăta România înainte să o distrugă Dragnea”.

„Trebuie să vă aduc aminte cum arata România înainte să o distrugă Dragnea, Valcov și restul grupării PSD-iste și cum au lăsat-o când i-am dat jos.

Rata inflației în 2016 -0.54% (ATENȚIE minus, da? ). PSD a crescut inflației la 5.40% și CEA MAI MARE rată a inflației din UE trei ani la rând.

Dobânzi în 2016 – pe termen scurt, mai putin de un an, dobânzile erau la 0.2% (zero virgulă doi !!!) iar la termen lung, zece ani, erau în jur de 3.6%. PSD a crescut dobânzile la CEL MAI MARE NIVEL DIN UE: termen scurt 3.56% și termen lung ATENȚIE 5.38%!!!.

Prețul pentru un litru de benzină/motorină în septembrie 2017 era 4.68/4.46 lei. PSD a crescut prețul pentru un litru de benzină/motorină la peste 6 lei.

Deficitul comercial a crescut de la 10 miliarde euro la 17.2 miliarde euro. PSD a OMORÂT producția interna și exporturile și a ÎNCURAJAT importurile. Nu-i așa că în public spuneau atlceva? Mint și manipulează cum respiră.

Aceastea sunt câteva efecte ale guvernării PSD. Efecte care au influențat NEGATIV TOATĂ populația României și pe care PSD trebuie să și le asume și să le explice.

PSD trebuie să le explice românilor de ce i-a sărăcit prin prețuri și dobânzi mai mari și de ce a încurajat importurile și a omorât producția internă și exporturile”, a scris ministrul Finanțelor pe pagina de Facebook.

Articolul precedentMarcel Ciolacu, vizită la Bruxelles: întâlniri cu liderii UE, Timmermans și Sassoli
Articolul următorMarcel Ciolacu, mesaj despre viitorul PSD: Acesta este drumul