Sorin Grindeanu, Alexandru Rafila și Vasile Dâncu au răspuns prezent la apelul președintelui Klaus Iohannis și s-au prezentat ierburi seara la Palatul Cotroceni.
Inivitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, președintele PSD a declarat că a fost informat în legătură cu întâlnirea, dar a precizat că miniștrii  au fost probabil convocați de premierul, Nicolae Ciucă, și nu de șeful statului.
“Am fost informat de această întâlnire. Nu știu termenii constituționali, nu știu ce au discutat. Pe miniștri, presupun, că i-a convocat premierul. Miniștrii mi-au spus că vor avea această întâlnire. Nu sunt curios ce au discutat”, au fost precizările venite de la Marcel Ciolacu. Or, tocmai lipsa de interes declarată de liderul PSD, în contextul tensionat de certificatul verde și criticile privind politicile energetice ale PNL, arată că ecuația guvernării e mai complicată ca niciodată. Poate de aceea, președintele PSD a simțit nevoia să avertizeze că România ar putea cunoaște proteste violente asemenea celor de la Amsterdam dacă Guvernul Ciucă se va dovedi ineficient în cele din urmă. “Doamne ferește!”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentExplicația ieșirii dure a lui Marcel Ciolacu împotriva PNL
Articolul următorSorin Grindeanu va coordona zece ministere