După 5 ani de mandat de președinte  a devenit un politruc care nu poate să mă reprezinte pe mine! Sunt cuvinte grele pe care președintele PSD, Marcel Ciolacu, i le a adresat președintelui, Klaus Iohannis. Liderul social democrat și a ieșit din calmul caracteristic și a lovit în rafală la vârful PNL. “PSD a dus România în Uniunea Europeană. PSD a dus România în NATO. PSD l a propus chiar premier. Chiar nu ți e rușine sa ieși și să spui – pesedistii ăștia? Nu mai avem nicio măsură? Ne a luat Dumnezeu mințile? Ataci părintele spiritual? Nu înțelegem că suntem în cea mai gravă criza sanitară? E bipolar, despre ce vorbim? ” Sunt declarații făcute de Marcel Ciolacu în emisiunea moderată de jurnalistul Răzvan Dumitrescu. PNL este acuzat că a blocat prin mijloace murdare activitatea Senatului pentru a împiedica Parlamentul să adopte legea de amânare a alegerilor. Președintele Camerei Deputaților susține că senatorul PNL, Alina Gorghiu, esre cea care a negociat cu Ioan Ganea, secretarul Biroului Permanent, să absenteze de la serviciu pentru a nu se întruni cvorumul de lucru. Marcel Ciolacu susține ca actualului senator PSD, Ion Ganea, i s a promis funcția de guvernator al Deltei Dunării în schimb. Acuzele la adresa PNL sunt cu atât mai grave cu cât vin exact în ziua în care un fost lider liberal a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare, tocmai pentru trafic de influență la numirea  guvernatorului Deltei Dunării. Este vorba de Bogdan Olteanu, un apropiat al Alinei Gorghiu.
Acum, președintele PSD iese la atac și arată că senatorul Ioan Ganea, venit de la PMP, este fost general în rezervă, dovedit de CNSAS că a fost turnător.
Liderul social democrat nu a oferit o soluție la explozia îmbolnăvirilor în prag de campanie electorală  și a îndemnat românii să iasă la vot și să sancționeze actuala putere care ține națiunea în întuneric și face ceea ce se poate pe intuneric, fură, după cum a dovedit Curtea de Conturi. “Credeți ca românii mai vor să stea 4 ani cu Orban, cu Anisie cu Grindă, cu Turcan?”, s a întrebat retoric liderul social democrat, Marcel Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PSD