Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că premierul Florian Cîțu „vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi”. Răbufnirea a venit în urma faptului că noul Guvern dorește să pornească din nou privatizarea.

După ce Guvernul a aprobat legea prin care abrogă interzicerea vânzarea de acțiuni pe care statul le deține la companii și societăți naționale, Marcel Ciolacu dă cu pumnul în masă. PSD a reușit să blocheze privatizările în România timp de doi ani, însă Florin Cîțu consideră că țara noastră nu mai are nevoie să suțină unele industrii proprii.

Imagine

“Cîțu – vânzătorul României ! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberații ! Și, daca va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului.
Nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ.
Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi!
Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății.
Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Imagine

Guvernul a aprobat în ședința de miercuri actul normativ prin care este abrogată Legea 173/2020 privind interzicerea vânzării de acțiuni pe care statul le deține la companii și societăți naționale, pe o perioadă de doi ani. Această lege a fost inițiată de PSD și avea menirea să blocheze în primul rând listarea pe bursă a unor acțiuni, precum cele de la Hidroelectrica. Actul normativ aprobat de Guvern stârnește nemulțumirea PSD, fiind așteptate dezbateri aprinse în Parlament pe marginea acestuia.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentLegile puterii: Angajați de lux la stat. Care este rețeta succesului lor?
Articolul următor„Culisele statului paralel” | Românii de rând, UMILIȚI pentru restanțe de câțiva lei, în timp ce MAFIOȚII de la ANAF sunt iertați pentru dări de milioane – VIDEO