Campania electorala ar putea tine 3 zile. Este declarația președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a deschis campania electorală printr o conferință de presă organizată la Buzău, acolo unde candidează pentru Camera Deputaților. Anunțul surprinzător ar putea duce cu gândul la amânarea alegerilor, dar este puțin probabil. Liderul social democrat a declarat anterior ca PNL și Klaus Iohannis nu vor accepta cu niciun chip amânarea alegerilor. În consecință, declarația președintelui PSD vrea sa evidențieze că, prin restricțiile impuse urmare a crizei sanitare, actiunile specifice campaniei electorale devin imposibil de desfășurat.
Avem un guvern incompetent și corupt și un premier depășit de criza sanitară și de criza economică. Prin urmare, PSD este încrezător ca românii sunt inteligenți și nu vor rămâne cu Orban, Anisie, Turcan și Grindă, ci vor vedea că PSD este un partid înnoit, singura formațiune fără nici nu candidat cercetat penal și deschis specialiștilor.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentVINERI la ora 18:00, Spovedania lui Rizea: Acoperiții din presă. Jurnaliștii care stăteau la masă cu șmecherii de la Monaco
Articolul următorVIDEO: Spovedania lui Rizea continuă la Realitatea Plus. Zeci de ore de dezvăluiri zguduitoare