Liviu Dragnea i-a transmis lui Codrin Ștefănescu că nu are autoritatea, nici căderea să-l ierte pe el. În emisiunea “Culisele statului paralel,” a lansat acuzații dure legate de modul cum este condus partidul Alianței pentru Patrie. „Nu există democrație internă. Liderii locali sunt puși sau dați jos prin telefon. Nu vreau să mai particip la întâlniri regionale cu paharele de pălincă sau de vin pe masă,” a zis Dragnea.  

În ceea ce privește acuzația lui Ștefănescu exprimată public că Dragnea se întâlnește în secret cu oamenii serviciilor, invitatul, fost președinte PSD, a răspuns: „ori e boală, ori e prostie” și că acestea sunt acuzații grave, pe care i le-a adus și Victor Ponta.

„Ori e boală, ori e prostie. Acuzații grave. Expresiile astea le-am auzit și la Victor Ponta, și la alții. Spre deosebire de alții, eu n-am avut nicio rezervă de a vorbi despre acest sistem, indiferent cu cine am stat la masă”, a spus Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

„Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar nu pot accepta asta. Codrin Ștefănescu nu are nici autoritatea și nici căderea să mă ierte pe mine,” a precizat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a dezvăluit că actualul coordonator al APP, Codrin Ștefănescu, i-a transmis prin mesaj că trebuie să se întâlnească cu omul de legătură a lui Eduard Hellvig. A spus că dacă vrea să-l sune pe șeful SRI, o poate face și fără intermediar. Dar nu dorește să vorbească cu nimeni din anturajul serviciilor secrete, pentru că acestea au conspirat pentru arestarea sa. “Căutau mereu pe unul ca să-și asigure majoritatea în completul instanței, ca să fie siguri că mă vor trimite la pușcărie,” a spus ferm Dragnea.

În timpul emisiunii, în afara clădirii televiziunii erau mai mulți susținători ai lui Liviu Dragnea. Nu a dat nicio clipă senzația că vrea să părăsească zona de construcție APP. Nici nu a răspuns la întrebarea dacă se orientează spre PNȚCD. A spus permanent că e nevoie de o construcție care să dea un candidat serios la președinție, singura poziție din care se poate dărâma sistemul.

Articolul precedentBătălia finală în România educată
Articolul următorPSD acuză că termocentrala de la Mintia a fost vândută cu 91 MIL, iar investițiile statului au fost de 150 mil de euro