Tot mai multe voci social democrate se pronunță în favoarea lui Mircea Geoană, candidat al PSD pentru prezidențialele din 2024. Mai nou, fostul ministru Alexandru Petrescu a declarant ieri că el ar putea fi un candidat „extrem de bun.”

„Domnul Geoană întrunește toate condițiile reputaționale, de carieră și experiență politică. Dl Geoana ar putea fi un candidat extrem de bun și ar câștiga, fără discuție”, a fost de părere fostul ministru.

Mircea Geoană ocupă în prezent funcția de secretar general adjunct al NATO. Fost lider PSD în 2005-2010, Mircea Geoană a pierdut în fața lui Traian Băsescu finala prezidențială din 2009. Mulți cred că el ar fi câștigat și doar venirea lui Nuland la București l-a salvat pe Băsescu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că nu a discutat cu actualul secretar general adjunct al NATO despre candidatura sa la prezidențialele care vor urma.

Articolul precedentCulisele statului paralel | Fost ministru de Interne, EXECUTAT pentru funcție. Gabriel Berca, dezvăluiri INCENDIARE din dosarul său VIDEO
Articolul următorPSD amenință cu moțiunea de cenzură