Doamna Firea a plecat voluntar, iar premierul vrea ca trenul demisiilor să meargă mai departe. “Cu primari și președinți de consilii județene”, scrie Marcel Ciolacu pe… Facebook. Surpriza vine din cât de bine e scris  mesajul premierului, scurt și plin de înțelesuri, față de mesajul foileton al doamnei Firea, plin de lamentări și victimizări.
Presa, insetată de sânge, a sărit din prima ca seria execuțiilor să continue cu Florin Pandele, primarul localității Voluntari, cu mult mai incriminat de dezvăluirile de presă decât consoarta sa.

Dar, dincolo de Florentin Pandele, există și Hubert Thuma, dar și reprezentanții celui mai justițiar partid, USR, care-i are pe Clotilde Armand și pe Dominic Fritz, în parohiile cărora s-au descoperit numerooase nereguli în sistemul de asistență socială. Pentru unii exista Alexandru Rafila sau Raluca Turcan. 
În ce direcție de demisii merg gândurile lui Marcel Ciolacu? În mod cert în direcția dușmanilor care au băgat bățul în roata Guvernului său. Pentru că așa, triumfal,  Marcel Ciolacu face curățenie în țară, nu cedează la presiunile adversarilor.

În alta ordine de idei, există o mențiune de puțini sesizată: “până la clarificarea tuturor aspectelor legate de acest caz, doamna Firea a decis să își depună mandatul de ministru al Familiei”.  La rândul său, Gabriela Firea spune și ea că va pleca “deocamdată” si “temporar” din funcția politica din fruntea PSD Bucuresti. Deci este evident că acest “deocamdată” a făcut obiectul întrevederii de la Palatul Victoria dintre Gabriela Firea și Marcel Ciolacu. E o îndulcire a deciziei sau premierul vrea sa aibă la rândul său în pixul remanierilor posibilitatea de a răsturna masa în mijlocul alegerilor?
Întrebare deschisa și certitudinea că unda de șoc nu se oprește aici și în niciun caz doar unde vrea detonatorul initial!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentFirea pleacă, Ciolacu vrea mai multe demisii
Articolul următorCe nu te omoară te întărește!