În urma dezvăluirilor făcute de Nicuşor Dan, despre aşa-numita “Caracatiţă,”Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunţat că  va depune o plângere penală împotriva candidatului PNL-USR-PLUS la fotoliul de primar de București.

Edilul cere 100.000 de euro, bani pe care-i va folosi pentru programele sociale.

„Am depus plângere penală împotrivă domnului Nicuşor Dan pentru afirmaţiile false şi calomnioase pe care le-a făcut în legătură cu Parcul Verdi: afirmaţii pentru care va trebui să răspundă în faţă justiţiei! Aşa-zisele dezvăluiri bombă sunt doar minciuni şi va dau doar un singur exemplu: consilierul despre care afirmă că ar fi avut beneficii personale în urmă achiziţiei Parcului Verdi este în prezent subsecretar de stat la MDRAP, deci în Guvernul PNL! În plus, la momentul achiziţiei de către Primăria Municipiului Bucureşti a terenurilor care compun Parcul Verdi, acesta nu mai lucra Primăria Capitalei!”, a transmis Gabriela Firea printr-un comunicat de presă, preluat de News.ro.

Gabriela Firea mai doreşte, pe lângă aceasta, ca Nicușor Dan să fie obligat de instanță să-și ceară public scuze prin intermediul mass-media, atât în presa scrisă cât și la televiziune.

Articolul precedentBestie! În ce hal a putut să-și abuzeze primarul PNL, fiica! Prieten cu Orban, se crede de neatins
Articolul următorMinistrul Mediului, Costel Alexe, acuzat de plagiat. Klaus Iohanis:”…zboară din politică”