Am încercat sa rămân in același registru,la ultima INTREBARE a ZILEI vorbeam de “Alba Neagra”.
ACOLO SPUNEAM CA IOHANNIS,CALARE PE UN CAL ALB,O SA NUMEASCĂ,NU PE CÂȚU,PE CEL CARE O SA FORMEZE”GUVERNUL SALVĂRII NAȚIONALE”!
De la jocul pe ghicite,s-a trecut la ceva mai strategic,mai elaborat,se joaca GO.
PNL și mai ales CÂȚU au crezut ca pot zburda pe câmpii cum doresc,pana când au mers la”PASTORUL NAȚIONAL” care le-a determinat ferm pășunea și câinele de turma.
Câțu și Rareș Bogdan au ridicat cabotinismul la rang de arta.
AȘA A APĂRUT NICOLAE CIUCA!
PSD și CIOLACU,după victorii de etapa,se afla in fata unui derby politic,sa sprijine sau nu un guvern minoritar PNL-UDMR.
Remarc ca mulți dintre cei ce care acuzau PSD și pe CIOLACU de blat,inacțiune etc susțin intrarea PSD la guvernare.
Personal cred ca PSD este condamnat sa voteze un guvern minoritar PNL pe perioada determinata. Derapajele unui guvern pot fi oprite mai lesne din parlament decât din interior.
Sper sa nu accepte mere otrăvite.
SE SPUNE CA VASILE DANCU ȘI DUMITRU BUZATU SUNT”GICA CONTRA”,NU CRED CA SE POATE FACE POLITICA SERIOASĂ CU…”PIC ȘI POC”!
USR culege ce a semănat,tot circul cu guvernul Cioloș,dacă nu a avut in spate garanții date de la nivel inalt,a fost o prostie cât casa!
După ce a clamat zile întregi”RESPONSABILITATE”,”ȚĂRIȘOARĂ”,Cioloș spune ca nu voteaza guvern minoritar dacă nu sunt și ei acolo.
In traducere libera,”VREM ȘI NOI LA CAȘCAVAL”!
La AUR,Tarziu ii ia fata lui Simion care a devenit un “Zefirelli” al partidului și filmează peste tot.
UDMR,portofolii in plus.
O SA AVEM GUVERN VOTAT,AȘA CUM ESTE ÎNCROPIT,DE MÂINE VOM PLĂTI MAI SCUMP,VOM MURI LA FEL POATE PANA CÂND NOI,POLITICUL ȘI GERUL VOR STOPA ACEST LUCRU!
SANATATE!

Articolul precedentLEGILE PUTERII. Adrian Chesnoiu: PSD nu va fi niciodată în poziția de a accepta ceva impus. Suntem un partid responsabil
Articolul următorNoi măsuri suplimentare stabilite de CNSU, pentru limitarea răspândirii CoVid-19! Ce prevede noua hotărâre