într-o locație din Valea Rece, cu mai mulți lideri locali ai PNL Argeș, peste președintele filialei Adrian Miuțescu au tăbărât doi inspector judiciariști și i-au luat telefonul mobil.

Fapta este considerată un abuz de autoritate, comentează avocatul Florin Durgheu. DNA ar fi trebuit să se adreseze Parchetului General care să ceară Parlamentului ridicarea imunității acestuia pentru a fi cercetat.

Procurorii DNA l-au pus astăzi sub acuzare pentru săvârşirea a opt infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, se arată într-un comunicat al DNA transmis, vineri.

Recent, Adrian Miuțescu și-a anunțat suspendarea din PNL.

Astăzi în Biroul Politic Național al PNL se discută posibilitatea ca Ludovic orban să fie dat afară din partid, pentru afirmațiile sale legate de actuala conducere.

 



osdlfm();

{“uid”:”2″,”hostPeerName”:”https://www.digi24.ro”,”initialGeometry”:”{\”windowCoords_t\”:22,\”windowCoords_r\”:1898,\”windowCoords_b\”:973,\”windowCoords_l\”:2,\”frameCoords_t\”:1268,\”frameCoords_r\”:1083.5,\”frameCoords_b\”:1538,\”frameCoords_l\”:783.5,\”styleZIndex\”:\”auto\”,\”allowedExpansion_t\”:0,\”allowedExpansion_r\”:240,\”allowedExpansion_b\”:4,\”allowedExpansion_l\”:240,\”xInView\”:1,\”yInView\”:1}”,”permissions”:”{\”expandByOverlay\”:true,\”expandByPush\”:false,\”readCookie\”:false,\”writeCookie\”:false}”,”metadata”:”{\”shared\”:{\”sf_ver\”:\”1-0-38\”,\”ck_on\”:1,\”flash_ver\”:\”0\”}}”,”reportCreativeGeometry”:false,”isDifferentSourceWindow”:false,”goog_safeframe_hlt”:{},”encryptionMode”:null}” marginwidth=”0″ marginheight=”0″ scrolling=”no” sandbox=”allow-forms allow-popups allow-popups-to-escape-sandbox allow-same-origin allow-scripts allow-top-navigation-by-user-activation” data-is-safeframe=”true” data-google-container-id=”2″ width=”300″ height=”250″ frameborder=”0″>

Articolul precedentLaura Codruța Kovesi poate pierde postul de procuror european
Articolul următorLudovic Orban mai are un pas până la excluderea din PNL