Sigur ca cei mai mulți dintre noi ne dorim acest lucru dar am senzația ca sunt destui care încearcă sa omoare din fașa aceasta dorința.
PREA MULTĂ FRICA,URA,ÎNCRÂNCENARE,EGOISM IN SUFLETELE ȘI VIEȚILE NOASTRE!
A început cu pandemia,frica de moarte,morți in saci de plastic aruncați in mașini frigorifice,izolete scumpe și speciale,pacienți morți arsi in spitale,fără medicamente și oxigen.
APOI,UN LICĂR DE SPERANȚA,AU APĂRUT VACCINURILE,O DATA CU ELE RĂZBOIUL ÎNTRE VACCINAȚI ȘI NEVACCINAȚI,ÎNTRE EDUCAȚI ȘI RESPONSABILI ȘI TROGLODIȚI CRIMINALI!
După 2-3 doze de vaccin,se pare insuficiente,pandemia a luat o pauza,sa se regrupeze.
CA SA NU NE REVENIM A ÎNCEPUT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN,DE O LUNA DE ZILE SUNTEM BOMBARDAȚI LA TV CU IMAGINI DIN RĂZBOI,MAI MULT SAU MAI PUTIN REALE DAR PLINE DE DRAMATISM!
Tot acest demers este sa ne facă sa gândim ca noi nu avem probleme,altii au război,bombe,morți,refugiați.
ȘI ACEST RĂZBOI A DIVIZAT LUMEA DAR ESTE INCREDIBIL CA S-A AJUNS LA INTERZICEREA SPORTIVILOR RUȘI,A MUZICIENILOR,OAMENILOR DE CULTURA,LA UN PAS SA SE ARDĂ ROMANELE CLASICILOR RUȘI!PRACTICA NAZISTA SAU NU!
In urma cu ceva timp,in centrul Bucureștiului,am uitat pe cotiera in masina tel mobil,un jaf, după 30’ geamul spart și telefonul furat.
Polițistul chemat m-a certat ca am fost “FACTORUL TENTANT”pentru bietul HOT lăsând telefonul la vedere.
DEȘI O COMPARATIE FORȚATĂ,IN ACEST RĂZBOI A EXISTAT UN”FACTOR TENTANT” PENTRU LIDERUL CRIMINAL?
Isterie,combustibili,foamete,scumpiri,război nuclear,un viitor sumbru vedem zi de zi.
Avem și guvern,ascuns in umbra acestor evenimente,parca la transporturi se misca ceva,in rest parca avem miniștri șefi de tulumba,preocupați sa stingă incendiile inerente,fără gândire in perspectiva,fără programe naționale majore.
CONDAMNÂND RĂZBOIUL,CU GESTURI ADMIRABILE DE COMPASIUNE PENTRU”REALII REFUGIAȚI”,CU FACTURI URIAȘE IN CUTIILE POȘTALE,CU RUDE IN SPITALE CARE PRIMESC 1/4 RAȚIE DE MÂNCARE ZILNICĂ FATA DE REFUGIAȚI,NE ÎNTREBAM:UNDE ESTE PRIMAVARA LINISTITA MULT DORITA?
SANATATE!

Articolul precedentPSD : legile siguranței naționale trebuie actualizate!
Articolul următorGabriela Firea anunță stabilizarea prețurilor de consum – Ministrul PSD laudă decizia coaliției de plafonare și compensare în energie