Observ doua partide mari care au trecut sau trec prin aceleași furci caudine.
PE CÂT AM SA POT,AM SA EVIT SA DAU NUME,CEI AVIZAȚI LE CUNOSC!
De la Cluj a început reforma in PSD,era ideal sa fie un PSD la 10-15% mai curat mai uscat,din punctul de vedere al unor ideologi longevivi.
Doar un exemplu:poate unii PSDisti mai vechi își amintesc cine a insistat cu REBRENDUIREA IN ROSU A PSD!
Motivația social-democrației moderne nu a ținut in timp și la electorat,mai degrabă a trezit amintiri dintr-o”pereoada” ce se vroia uitată.
CE IMPACT ȘI REZULTAT AR AVEA ASTĂZI LOZINCA”JOS CIUMA…ALBASTRA”?
In PNL se întâmpla ceva similar și ciudat sau nu,valul vine tot de la Cluj spre”DRAGA Ludovic”.
Cu toate problemele guvernării,negocierile pentru funcții și bani,eșecul vaccinarii,acțiunea pare inoportuna in acest moment.
DIN SPRE CLUJ NU PREA CONTEAZA,MAI ALES CA LUPTELE INTERNE SUNT MAI APRIGE CÂND PARTIDUL ESTE LA PUTERE ȘI ARE CE SA ÎMPARTĂ!
PSD are șansa sa dovedească ca poate fi unit in opoziție,cu un președinte echilibrat dar,CAM SINGUR ȘI POATE IMUN LA CÂNTECUL SIRENELOR…CLUJENE!
Revenind la tema zilei,vaccinarea,am aflat ca dozele se împart la 2,vaccin și RAPEL,adică suntem alpiniști și nu avem suficient.
AM SENZAȚIA CA GUVERNUL ASIMILEAZĂ VACCINAREA CU CONSTRUIREA DE AUTOSTRĂZI,MERG LA FEL DE PROST AȘA CA VORBIM…PESTE ANI!
SANATATE!

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 140. Umilință maximă pentru cercetătorii OMS veniți în China să investigheze originile coronavirusului
Articolul următorCHECK-IN. WhatsApp schimbă politica de confidențialitate