Recent, opinia publică a aflat că au început demersurile administrative pentru construcția primei stații de Metrou în afara Bucureștiului, mai precis în comuna Berceni, o comunitate periurbană.

Într-o postare pe facebook explică dilematicilor că aceasta va duce la crearea unei zone mai atractive pentru investitori, care vor crea mai multe locuri de muncă, într-o zonă considerată altădată săracă.  “Pentru cei care vin din afara orașului înseamnă un acces mai facil și ieftin către centrul Bucureștiului. Aceștia vor avea la dispoziție parcări de mari dimensiuni, lângă stațiile de metrou, în care își pot lăsa mașinile și își pot continua drumul către serviciu cu metroul. Astfel, pentru noi cei care locuim în București, traficul nu va mai fi atât de aglomerat, iar aerul va fi mai puțin poluat.

Odată cu dezvoltarea infrastructurii zona va fi mai atractivă pentru investitori, pentru noi, cei din sectorul 4, asta înseamnă locuri de muncă aproape de casă și bine plătite, dar și mai mulți bani pentru bugetul sectorului din taxe și impozite care vor merge către investiții”, a explicat primarul sectorului 4 Daniel Băluță, într-o postare pe facebook.

Articolul precedentMarcel Ciolacu: guvernare falimentară, cu imunitate la DNA
Articolul următorSondaj Avangarde: 7% dintre români au încredere în Florin Cîțu