Președintele PSD are obiective ambițioase la conducerea Guvernului. Un Executiv mai suplu, mai eficient, fără pensionari speciali în funcții de decizii sunt țintele în ceea ce privește gestionarea resursei umane. Mai putini miniștri, mai putini secretari de stat și mai puține agenții, a spus clar Marcel Ciolacu la finalul Consiliului Politic Național al PSD., care a fixat mandatul cu care se va întra la negocierile cu partenerii de Coaliție. 
Liderul social democrat vrea o dezvoltare echilibrată a tuturor regiunilor Romaniei, investiții masive în industria alimentara, de construcții și în infrastructură, investiții care ar urma să crească de la 7,2% din PIB la 10%. Se dorește reducerea inflației și creșterea puterii de cumpărare până la media europeană.  
“Nu m-am născut nici președintele PSD, nici președintele Camerei, nici om politic. M-am născut român”, a a spus apăsat președintele social democrat pentru a sublinia că obiectivele naționale sunt prioritare în raport cu obiectivele partidului. Marcel Ciolacu nu este îndârjit să ajungă premier și prin urmare nu este dispus să conducă oricum viitorul guvern. Este o atenționare cu bătaie specială la șeful statului, pentru care, precaut, Marcel Ciolacu a spus că se va discuta la Cotroceni numele viitorului premier. Nu înseamnă că mai are rețineri în a accepta cea mai înaltă funcție  de la Palatul Victoria. Dimpotrivă!  Președintele Camerei Deputaților și-a întrat deja în funcție și a cerut responsabilitate în abordarea problemelor din Educație și a anunțat că va discuta cu profesorii greviști joi, în ziua următoare grevei de avertisment anunțată de cadrele didactice.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu: „Rocada se va produce fără scandal! Abordăm cu maximă responsabilitate acest moment”
Articolul următor  CINE ESTE DEALER LA JOCUL DE POKER POLITIC?