Expunerea milionarului Viorel Cataramă la îmbolnăvirea cu coronavirus are în spate un calcul pur electoral. Aceasta este concluzia dezbaterii din emisiunea Culiosele Puterii, de la Realiatatea Plus. Atât moderatoarea emisiunii, Alexandra Păcuraru, cât și consultantul politic, Miron Mitrea, au  apreciat că gestul lui Viorel Cataramă a făcut audiență și motivația din spatele lui nu este greu de ghicit. Chiar și soția lui Viorel Cataramă, medicul Adina Albert, intenționează să candideze la sectorul 1.

Consultantul politic a arătat că ceea ce a făcut Viorel Cataramă este doar o modalitate obișnuită de a face campanie electorală. Este greu să-i convingi pe oameni cât de bun ești si atunci creezi o poveste, față de care publicul se poziționează diferit și subiectul generează dezbatere publică.

Totuși, comportamentul fostului liberal a fost aspru criticat pentru că Viorel Cataramă nu s-a pus în risc doar pe el și propria familie, ci foarte mulți oameni care, din teribilism sau imbecilitate, ajung să susțină că nu există coronavirus.Mitrea a făcut referire la comportamentul similar al premierului britanic, Boris Johnson, și a atras atenția că șeful Executivului londonez a necesitat internarea la terapie intensivă pentru a reuși să treacă cu bine peste infectarea cu coronavirus.

Articolul precedentMitrea: e plină Vrancea de rudele lui Ion Stefan în funcții de conducere
Articolul următorPreședintele PSD construiește viitoarea guvernare cu care să-l schimbe pe Ludovic Orban