Titlul întrebării este inspirat de titlul unui film american pe care îl recomand.

    Subiectul pe scurt:se alege un tanar cu potențial de către servicii și”păpușari”cu influența.Acestui tanar i se inventează o poveste de erou in războiul din Vietnam,apoi,pas cu pas este susținut și propulsat pana ajunge vicepreședinte SUA.

   FRUMOS ȘI POSIBIL,NU?

   In plai mioritic,asistam astăzi la numeroase dezbateri privind statul paralel sau subteran care conduce politic România.

    Unii comentatori afirma ca ar exista o federatie de state paralele,SAU CÂTE TABERE SUNT IN SERVICIILE SECRETE,CARE DUPĂ CE AU ACUMULAT ECONOMIC S-AU DEDULCIT LA POLITICA!

    Revenind la INTREBARE,la canalele subterane ale puterii,FOLOSIND DOAR DATE PUBLICE,va prezint un caz:Se alege un tanar cu potențial,trimis cumva in Franța,student fiind,apoi o poveste lacrimogena ne spune cum o perioada a dormit pe bănci in gări și la metrou.

   IN CONTINUARE MAI NIMIC!

    După un timp regăsim tânărul care ajunge fulminant șeful tineretului celui mai mare partid,șeful corpului de control al guvernului,personaj in filmul”De ce eu?”,in declarațiile mătușii procurorului sinucigaș,ministru și Prim ministru.

    FĂRĂ A FI PROFILER,VICTOR PONTA SE IDENTIFICA CU PERSONAJUL ȘI DEZVĂLUIRILE DIN MEDIA CONTINUA!

   Când ai consilier un fost șef SIE este doar o coincidenta.

   NU ESTE SINGURUL,OARE CATI”CANDIDAȚI MANCIURIENI”SUNT PREGĂTIȚI?

   “CANDIDAȚII ALTORA” EVIDENT!

        SANATATE!

Articolul precedentCum consilia Vasile Dâncu PSD și nu numai în anul electoral 2012
Articolul următorVIDEO Noi dezvăluiri bombă ale procurorului Negulescu: Cum negocia Coldea cu spioni străini salvarea unui șef de mutinațională