Trăim zile când in media,pe rețele de socializare,pe străzi,se vorbește tot mai mult de libertate.
O LIBERTATE CÂȘTIGATĂ CU GREU DE UNII ȘI PARCA IROSITĂ AZI DE ALTII!
Revenind la INTREBARE,am sa incerc sa fac o legătura între varsta și libertate,fără a stabili un barem de varsta precis,ORICUM PESTE 60 DE ANI.
Avem libertatea sa speram ca apucam o pensie decenta,când decenta se traduce printr-un venit care sa ne asigure…subzistenta,dacă nu cumva guvernanții hotărăsc altfel.
AVEM LIBERTATEA DE A ACCEPTA,APROAPE TÂRÂNDU-NE LA VOT,CA NOI HOTĂRÂM VIITORUL NEPOȚILOR NOȘTRI PENTRU CA SPERANȚA NU MOARE ODATA CU VARSTA!
In același timp,chiar renunțând la tratamente stomatologice,rămânând știrbi,AVEM LIBERTATEA SA PLECAM CAPUL UMILI PENTRU CA NU MAI PUTEM ASIGURA BANI DE ȚIGĂRI ȘI CAFEA NEPOȚILOR!
Suntem liberi sa vorbim de uzinele care sunt acum centre comerciale,NOI OBOSIȚI DUPĂ ANI DE MUNCA IN TREI SCHIMBURI,VOI ÎNCĂ LIPSIȚI DE LIBERTATEA VÂRSTEI?
Varsta ne asigura libertatea ca in pandemie sa avem ore alocate pentru ieșit din casa,sa ne vaccinam înainte și tot înainte,intubați…sa murim.
AVEM LIBERTATEA SA ASTEPTAM INFRIGURAȚI,UN RAR TELEFON DE LA COPIII PLECATI PRINTRE STRĂINI!
După ce am enumerat atâtea libertăți,mai mult sau mai putin meritate,îmi mai permit una:”CE FACE-ȚI CU NOI,CU VOI,CU VIITORUL VOSTRU,CU ȚARA ASTA,PANA SA ANUNGETI LA…LIBERTATEA VÂRSTEI?
SANATATE!

Articolul precedentFostul ministru PSD al muncii susține că puterea va tăia salariile medicilor
Articolul următorJudecătorul lui Năstase și Bivolaru de la ICCJ, campion la numărul de plângeri sosite pe numele său