Am adaptat putin întrebarea după titlul filmului”Atunci i-am condamnat pe toți la moarte”in care Besoiu,Costescu și mai ales,Amza Pellea au interpretări magistrale.

   MAGISTRALE SUNT ȘI INTERPRETĂRILE MINISTRULUI,PARDON,CANDIDATULUI VELA ȘI A PREȘEDINTELUI IOHANNIS IN SCENETA DEMISIEI,PARDON A DEMITERII COMANDANTULUI POLIȚIEI, VASILESCU!

  Nici usturoi n-au mâncat nici gura nu le miroase,urmează,aflam pe surse,mitinguri de protest și alegerile locale,iar omul nu”confirma”.

   MINISTRUL ANISIE,ÎNTRE DOUA SESIUNI DE LIPIT AFIȘE,ȘI-A ADUS AMINTE DE ELEVI ȘI TABLETE INEXISTENTE ȘI CERE DEMISIA DIRECTORULUI INSTITUȚIEI DE STAT CARE A ANULAT LICITAȚII CARE NU ERAU LEGALE!

   Raluca Turcan,reclama instituția respectiva pentru ca a fost înființata de guvernul PSD,asa ca,P…S…D,P…S…D!

  PSD,DUPĂ CE “AU ÎNFRÂNT”LA MOȚIUNEA DE CENZURA,ASCULTA SFATUL “DIETETICIANULUI”ȘI FACE CURA ZILNICĂ DE”VARZA A LA CLUJ”!

   Parintii privesc cu îngrijorare copiii care vor merge la școala,prea mulți descoperiți,la bunicii mai săraci și mai expuși,la veniturile din ce in ce mai mici.

  CU “situația sub control”a guvernului,suntem anuntați zilnic ca sunt tot mai multe îmbolnăviri,decese,mai mulți bolnavi la ATI.

  MOARTEA DIN TITLU NU ESTE DOAR FIZICA,ESTE ȘI ECONOMICĂ,ESTE MOARTEA PUTINELOR SENTIMENTE COLECTIVE CARE MAI EXISTAU,ESTE MOARTEA GÂNDIRII RAȚIONALE ȘI A CURAJULUI!

    IPU,PERSONAJUL DIN FILM INTERPRETAT DE AMZA PELLEA,CU DOUA ZILE ÎNAINTE DE EXECUȚIE ÎȘI ARANJEAZĂ TOT!

            NOI?

      SANATATE!

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 59. Polițaiul schimbă părul, dar Loganul ba
Articolul următorCorneliu Ștefan (PSD) vrea sâ le crească veniturile dâmbovițeni lor prin locuri de munca bine plătite