Alianța pentru Patrie a anunțat că începând de mâine va ataca prin acțiuni în instanță, prin Plângeri Penale îndreptate direct asupra semnatarilor (miniștri sau secretari de stat), prin sesizări la C.C.R., prin sesizări și plângeri oficiale către toate instituțiile statului, legile “antiromânești.”

Vom ataca în Parlament – folosind toate pârghiile legale în vigoare, începând de la cereri oficiale privind retrimiterea legilor în Comisiile de specialitate, contestări de fond, interpelări oficiale transmise miniștrilor semnatari (obligați să răspundă, iar răspunsul lor îl vom face public), până la depunerea de amendamente sau modificări de articole pentru toate propunerile și legile antiromânești promovate de actuala coaliție.

A.P.P. va utiliza, începând  de azi și până în 2024, toți profesioniștii partidului, cu înaltă specializare juridică, organizați pe echipe de lucru alcătuite din foști magistrați, avocați, miniștri, parlamentari și militari în rezervă. Aceștia pun la punct ultimele detalii și amănunte  ale acțiunilor pe care le vor demara împotriva tuturor O.U.G., H.G., și legilor date de Guvern și Parlament, sau aflate pe agenda de vot a parlamentarilor aflați în cele două Camere, care pot și au în sarcină blocarea cauzelor și efectelor legislative!

A.P.P. va depune contestații și amendamente la toate formele de legi organice, ordinare, OUG sau H.G. care vizează: ”Legile justiției”, liberalizările din energie, ”Legea off shore”, majorările de taxe, impozite și accize, achizițiile scandaloase din pandemie și din domeniul militar de așa zisă înzestrare a armatei române, legile restrictive economice care au falimentat antreprenorii din diversele domenii de activitate, agricultorii și producătorii români, etc, se mai scrie în comunicatul APP.

Articolul precedentUn pesedist va lua leafă de 12.000 de euro de la stat
Articolul următorPreședintele PSD îl lasă pe premier singurul responsabil pentru “haoticul” ministru al Energiei