Urmare a subminării suveranității statului roman, prin aceste pachet legislativ, Alianța Pentru Patrie anunță următoarele acțiuni:

1) A.P.P. va depune Plângere Penală la Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a României, împotriva Ministrului de Justiție – Cătălin Predoiu, pentru trădare, conform art. 394 din Codul Penal!

2) Departamentul Juridic al A.P.P., coordonat de Vicepreședinții  Mariana Vârgă și Constantin Udrea, foști magistrați, vor sesiza Avocatul Poporului privind pachetul de Legi ale justiției, în vederea sesizării comune a C.C.R.

3) A.P.P. va sesiza prin adrese oficiale, atât Comisia Europeană, cât și liderii de grup ai Parlamentului European, privind neconstituționalitatea 

acestui pachet de legi, precum și riscul de a se crea un precedent periculos în cadrul U.E.

4)  Vom depune în Parlament, un proiect de lege cu articol unic, privind anularea întregului pachet de Legi ale justiției, promovate de către Cătălin Predoiu – Ministrul Justiției.

5) Vom susține o Conferință de presă în cel mai scurt timp, în care Mariana Vârgă și Constantin Udrea, foști magistrați și Vicepreședinți ai A.P.P. vor explica în detaliu, ce amendamente ne-au fost refuzate, și nouă, și reprezentanților Asociațiilor Magistraților din România, și care sunt elementele care stau la baza Plângerii Penale împotriva Ministrului Justiției.

În cadrul acestei Conferințe de presă, va fi prezentat și punctajul explicativ care demonstrează în mod clar, derapajul total și incompatibil cu elementele caracteristice democrației, prin promovarea forțată a acestui pachet legislativ, la insistențele Ministrului Justiției, anunță APP, printr-un comunicat de presă.

Articolul precedentMiron Mitrea: intrarea în Schengen se negociază și nu doar cu Olanda!
Articolul următor      RĂZBOIUL CELOR DOUA ROZE