Fostul preşedinte al PSD şi prim ministru, Adrian Năstase, explică pe blogul său motivul, pe care-l crede el, că i-a determinat pe guvernanţi să aibă ideea cu trimiterea celor de peste 65 de ani în carantină.

“M-am gândit că putem dezvolta sugestia ministrului Tătaru referitoare la transferarea celor în vârstă de peste 65 de ani în hoteluri, pentru a-i proteja de virus, eventual până la sfârşitul anului. Acestea ar deveni astfel un fel de apart-hoteluri pentru a ajuta şi industria hotelieră.

Pentru a fi protejaţi eficient de contactele cu ceilalţi, ar fi util ca aceste persoane să nici nu voteze în toamnă. Astfel, şi rezultatul votului ar fi mai echilibrat, ţinând seama de preferinţele lor, cunoscute, pentru un anumit partid. Iar pentru a nu fi contaminaţi, uşile camerelor de la hoteluri ar trebui să aibă câte o ferestruică, prin care să le fie adusă mâncarea.

În Hanoi, în urmă cu câteva decenii, se spune ca persoanele în vârstă erau scoase din oraş ca să nu strice imaginea capitalei. Nu ştiu unde erau duse. Poate în nişte camere de hotel, în afara oraşelor”, susţine Adrian Năstase pe blogul său.

Articolul precedentPSD îi readuce aminte preşedintelui că noul virus nu “e ca orice răceală”
Articolul următorAndrei Năstase, președintele Platformei DA din Republica Moldova: “Moldova are nevoie de ajutorul real al României, Uniunii Europene și al Statelor Unite”