Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, a anunţat că a solicitat Comisiei Europene să intervină rapid pentru a stopa creșterea prețurilor la energie. „Nu avem voie să lăsăm în urmă familiile cu venituri mici, persoanele vulnerabile și vârstnicii”, spune acesta.

Europarlamentarul Victor Negrescu face apel ca decidenţii europeni trebuie să intervină imediat pentru că “nu avem voie să lăsăm în urmă familiile cu venituri mici, persoanele vulnerabile și vârstnicii, dar nici IMM-urile grav afectate de pandemie”.

„Am solicitat Comisiei Europene să intervină rapid pentru a stopa creșterea prețurilor la energie. Executivul european trebuie să prezinte soluții și măsuri concrete pentru a contracara creșterea galopantă a prețurilor la gaze naturale și energie electrică și să combată speculațiile de pe piața de energie, inclusiv cu certificatele verzi”, spune europarlamentarul Victor Negrescu pe pagina sa de socializare.

Articolul precedentPSD a finalizat proiectul de lege privind plafonarea prețurilor la energie
Articolul următorVlad Voiculescu, ministrul-cheie de la care a plecat războiul pe viață și pe moarte dintre Florin Cîțu și USR PLUS, vine la Realitatea PLUS – ora 18:00