Lovitura majoră a Gabrielei Firea și a PSD în alegerile pentru București. Fostul viceprimar PNL de la sectorul 2, Dan Cristian Popescu, va candida pentru primar al aceluiași sector sub sigla celor 3 trandafiri.
“Am ales sa formam echipa cu cetățenii din acest sector și cu omul care știe deja toate problemele, are și soluții, pentru ca a lucrat îndeaproape cu actualul primar, Mihai Toader, dar care merge către un alt proiect. Prin urmare, vom merge împreună în aceasta perioada și în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimar al sectorului 2 pe care PNL l a trădat în miez de noapte ca să i facă loc unui candidat USR, lipsit total de experienta și viziune doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele de dreapta, nu pentru toți cetățenii, indiferent de preferințele politice”  susține Gabriela Firea într un comunicat de presa. Ea prezintă echipa PSD pentru sectoare – Daniel Tudora he, Cristian Popescu, Aurelian Badulescu, Daniel Baluță, Daniel Florea, Gabriel Mutu –  și mulțumește președintelui PSD, Marcel Ciolacu, și secretarului general al PSD, Paul Stanescu, pentru susținere. Candidata la un nou mandat în fruntea administrației publice bucureștene încă mai așteaptă sa vadă dacă chiar vor avea loc alegeri locale în 27 septembrie și declara ca așteaptă moțiunea de cenzura și se bazează pe conducerea centrala a PSD ca va pune umărul pentru un guvern cu mai multa susținere pentru bucureșteni și pentru proiecte care acum stagnează, cum ar fi centura ocolitoare a Capitalei.

Articolul precedentPSD nu mai face alianțe. Gabriela Firea a anunțat candidații pentru București: Surpriză la Sectorul 2
Articolul următorAdrian Năstase: Interimarii din PSD au reuşit să scoată partidul de la reanimare